Trycka egna posters

När man ska inreda ett rum så är det viktigt att tänka på hur man ska göra för att rummet ska kännas inrett utan att det blir stökigt. Samtidigt får man inte vara rädd för att fylla det utrymme som finns, för annars blir det väldigt kalt. Visst är vitt och andra naturliga färger modernt, men man måste våga få in lite färg i rummet, även om det så må vara väldigt bleka färger. Har man ingen färg alls kan rummet lätt kännas sterilt och tråkigt. Endast en matta i en annan färg kan liva upp rummet otroligt mycket mer än man kan tro.

Vill man dekorera väggarna lite extra så är det en rolig idé att hänga upp lite snygga posters. Det finns stort utbud av posters på olika fotosidor och även direkt från fotografer på deras hemsidor. Roligast dock är att köpa posters online med sina egna motiv! På så sätt kan man få väldigt personliga väggar och man kommer direkt se vem det är som bor där, istället för att sätta upp likadana posters som alla andra. Du får ett mer unikt hem format efter dig själv.

Våga gå din egen väg och strunta i att följa trender och hur andra inreder sina hus och lägenheter. Sätt upp några posters på t.ex. dina djur, lantstället och andra platser eller saker du tycker om. Det kommer göra att du känner dig väldigt hemma där du bor, och det är mycket viktigare än att försöka inreda som alla andra!